Berichten

Charlotte@ 10:13 15-11-2018
Afgelopen vrijdag voor een kruidenmassage bij Linda geweest en al eerder geweest voor heerlijke ontspanningsmassages. Het geeft fijne ontspanning en rust. Dank je wel Linda en tot snel.
Angela@ 22:40 18-07-2018
Gisteren ben ik geweest bij Linda voor een ontspannings massage. Heerlijk was het! Dankjewel. Ik kom zeker binnenkort terug waarschijnlijk voor de chocola massage!
Marjolein@ 14:37 22-06-2018
Afgelopen woensdag bij Linda geweest voor een klassieke ontspanningsmassage. In een prachtig ingerichte kamer heb ik heerlijk genoten van een zeer fijne massage! Ik heb gelijk een volgende afspraak gemaakt.
Marianna van Tuinen@ 12:36 03-02-2018
Bij Linda's Korpo Spirito ben ik 'model' geweest tijdens haar opleiding en ook bij het afstuderen van verschillende massagetechnieken. Ze slaagde met vlag en wimpel, en ik wist dat dat terecht was. Wat mij betreft is ze een talent. Intussen heeft ze zich weer nieuwe technieken eigen gemaakt en die kom ik graag meemaken. Bij haar kan ik me volledig ontspannen en daardoor is het heilzame effect op spieren, maar ook op organen des te groter.
Eugenie van der Plas@ 15:50 02-02-2018
Vandaag een nieuwe vorm van ontspanning mogen ervaren bij Linda, de holistic pulsing. Linda brengt trillingen aan in het lichaam door zachte bewegingen. Voor mij met een zittend beroep die het door te weinig doorbloeding vaak koud heeft, een bijzonder prettige ervaring. Geeft rust, ruimte en ontspanning. Heel fijn. Dank je wel Linda!